Nosaltres

Qui som

Des de 1977 estem realitzant serveis d’Assessoria i gestió als nostres clients. El nostre objectiu és garantir una oferta multidisciplinar de serveis, amb una cobertura completa, d’estudi, assessorament, confecció i presentació, de manera eficaç, àgil i econòmica, amb la finalitat de fer fàcil i comprensible l’entorn laboral, comptable i jurídic a les persones i empreses amb les quals col·laborem.

La nostra filosofia és “Fer equip”. Aquesta es basa en acollir, escoltar, servir i acompanyar els nostres clients, de persona a persona, impulsant una solució eficaç a les seves necessitats, amb il·lusió i dedicació, afavorint al màxim l’adquisició de nous reptes, brindant el nostre compromís i implicació en què els seus projectes surtin endavant amb èxit.

El nostre equip

Andreu Assessors, compta com la seva major recurs, amb l’equip humà que el conforma, que fa possible amb la seva experiència i professionalitat, assessorar i acompanyar els nostres clients de persona a persona, contribuint al seu màxim creixement i desenvolupament.

Com a equip, el nostre objectiu principal consisteix a participar i contribuir a que els nostres clients aconsegueixin les seves metes amb èxit.